• New
Голяма Пеперуда Щипки за Коса, Златни Цвете момина сълза Слънчоглед Пеперуда Фиби за Коса с Четка Метални Перлени Нескользящие Скоби Аксесоари за Полагане на Гъст?

Голяма Пеперуда Щипки за Коса, Златни Цвете момина сълза Слънчоглед Пеперуда Фиби за Коса с Четка Метални Перлени Нескользящие

BGN 1.67
Продукти
На склад

【Прекрасни нокти за коса с подсолнухом 】 Тези красиви фиби за коса съчетават в себе си цвета на линиите и сладки елементи семки, сладки, креативни и модни, които придават блясък на косата и да ви направи по-забележителна, са подходящи за всички възрасти. 【Здрав и добре пазената】 такава шик и издръжлив, толкова здраво държи си на дълги, гъсти твърди коси, че е достатъчно един път режат, и косата ще останат на мястото си през целия ден!.Той е толкова красив, здрав, достатъчно голям, за да отрежа всичките си коса, дори и ако имате много гъста и къдрава коса, още една прекрасна колекция за любителите на слънчогледи. и държи на нокти за гъста коса. 【Доста големи щипки за гъста коса 】Sunflower означава "ти си моето слънце, аз те обичам завинаги". 【 Прилагането на】 Подходящи за грим, стайлинг на коса, измиване на лицето си, на сън и т. 【Материал】 е Изработена от висококачествена сплав и здрава метална пружина, здраво и за дълго време запазва цвета, не избледняват и не е лесно разгражда, здраво държите всичките си коса и не ги повреди.【Прекрасни нокти за коса с подсолнухом 】 Тези красиви фиби за коса съчетават в себе си цвета на линиите и сладки елементи семки, сладки, креативни и модни, които придават блясък на косата и да ви направи по-забележителна, са подходящи за всички възрасти.

Характеристики

Може и да ви хареса