• New
SHERCHPRY iPhone 1 бр., Съвместим калъф, Кредитна карта, Практичен Мобилен с Жълто Телефон на Кожен Держателе от Изкуствена кожа, Калъф, Магнитна Чанта, Чантата, Чантата за М?

SHERCHPRY iPhone 1 бр., Съвместим калъф, Кредитна карта, Практичен Мобилен с Жълто Телефон на Кожен Держателе от Изкуствена

BGN 43.36
Продукти
На склад

Телефон : Подходящ за визитки, кредитни карти, автобусни проход и други карти. - Телефон е съвместим с 12/12 Pro/12 Max/ 12 Mini и т.Телефон : Подходящ за визитки, кредитни карти, автобусни проход и други карти.Основни калъфи за телефони : Този държач за карти и лесен за работа, той може да се комбинира с различни стилове, за да направите телефона си по-разпознаваема, но също може да бъде полезна за зареждане.Основни калъфи за телефони : Този държач за карти и лесен за работа, той може да се комбинира с различни стилове, за да направите телефона си по-разпознаваема, но също може да бъде полезна за зареждане. - Можете да го прикачите към кристално или силиконовому чехлу, за да му се даде определен нюанс.Калъф за мобилен телефон с кредитна карта : Тази кожена чанта за карта е защитена за съхранение на кредитни карти, автобусни стикери и т. - Този титуляр за телефон и лесен за работа, той може да се комбинира с различни стилове, за да направите телефона си по-разпознаваема, но също може да бъде полезна за зареждане.Лигав титуляр за телефонни карти : калъф за телефонни карти е изработен от специално обработен на кожата и снабден с магнит, който може лесно закрепване към задната част на телефона и инсталиране на място.

Характеристики

Може и да ви хареса