• New
Чанта за Памперси Komeriiy Раница за Лаптоп 3 в 1 Многофункционална Раница с Пеленальным Мат Пътна чанта за майките Количка (Розов)

Чанта за Памперси Komeriiy Раница за Лаптоп 3 в 1 Многофункционална Раница с Пеленальным Мат Пътна чанта за майките Количка

BGN 21.33
Продукти
На склад

Чанта за пелени с 14 джобове добре организирано и достатъчно вместительна, за да вземе със себе си всички необходими за бебето неща за пътуването си в пътя.Чанта за бебешки пелени улеснява мама и татко заминаване на детето пътуване. 【ГОЛЯМ с подложка с размери 23 x 15 w инча.Това може да даде на детето си удобно място за почивка . Гладка светкавица удобно се плъзга при отваряне и затваряне, удобен бутон здрава, шевовете са чисти и красиви.Може да се използва като раница, чанта и може да се закача на количка, вие винаги можете да остави ръцете си свободни. 【Удобен и лесен】 Вграден USB порт за зареждане на вашия мобилен телефон, 2 странични джоба, удобни за съхранение на бебешки кърпички в пътя. 【ПРЕНОСИМА сгъваема 】 чанта за памперси със сгъваем пеленальным мат лесно става, по-бързо се инсталира и се отстранява с помощта на 5 сгъване пръти.- Добри идеи за подаръци / подаръци за душата на детето, това са елементи от първа необходимост за бебета, задължителни за новите майки / родители / на бременност.Детска чанта с пеленальной станция безвреден за околната среда, не съдържа острата миризма и БПА.Вътрешен материал на раницата е изработена от полиестер, с водоустойчив джоб с цип джоб за влажни неща или кърпи.

Характеристики

Може и да ви хареса