• New
Tofficu 50шт Пластмасови Вендузи Прозорец Закачалка Издънка Двустранно Силиконова Издънка Стъклена Издънка на Двустранни Нещастници Прозрачни Нещастници Гумени Обл?

Tofficu 50шт Пластмасови Вендузи Прозорец Закачалка Издънка Двустранно Силиконова Издънка Стъклена Издънка на Двустранни

BGN 3.78
Продукти
На склад

ПРОЗРАЧНИ НЕЩАСТНИЦИ - сигурно се пазят предмети, споделяне и амортизируя паралелно повърхност в хоризонтално положение. гумени облицовки за стъкло силиконови вендузи без куки прозрачни издънка на Тези нещастници многофункционална, подходяща за декорация на дома, празнична украса, организационни проекти, окачване, ръчно изработени накити, особено за празници. прозрачни нещастници с размери 2 х 2 х 1 виж - Подходящ за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, закачане на различни означения и малки гирлянди за прозорците по време на празника.Информация за стоки, Нещастници без куки Задържат на повърхността е чиста, суха, гладка, лесно се придържат; за да се вдигне чашата, просто издърпайте за хонорар, за да съборят присоску. нещастници с отвори, Подходящи за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, закачане на различни означения и малки гирлянди за прозорците по време на празника.ИЗДЪНКА ЗА АКВАРИУМИ - Двупосочен нещастници, странична издънка могат да се ориентират един към друг.Залепете го за предмета върху чиста, суха и гладка повърхност. пластмасови вендузи-Остават на повърхността е чиста, суха, гладка, лесно се придържат.ДВУСТРАНЕН НЕЩАСТНИЦИ - Да се вдигне чашата, просто издърпайте за хонорар, за да се прекъсне присоску.

Характеристики

Може и да ви хареса