• New
Коси, Къдрави Перуки за Жени, Синтетични Перуки Перука от Естествена Къдрава Коса за Момичета, Перука за Ежедневна употреба, Перука на Дантели (22 инча, кафяв)

Коси, Къдрави Перуки за Жени, Синтетични Перуки Перука от Естествена Къдрава Коса за Момичета, Перука за Ежедневна употреба,

BGN 1.00
Продукти
На склад

? Полезни меки материали-Вълнообразни перука, изработени от естествени растения, мек и удобен, с добра пропускливост на въздуха, лесна за съхранение и не причинява проблеми с качеството на косата. ? Къдрави перуки : Лейси технология, технология на ръчно изработени, имитация на кожата на главата, капачката на средния размер и дантела среден размер, с регулируеми бретелями, по-удобни в чорап. ❤️ Повод : Това са подходящи за повечето случаи.ежедневни облекла, парти, училище, работа, градинска дрехи, почивка, снимка, стил y2k.Ако не сте доволни от тяхната прическа, можете да изберете прическа, която ви харесва и да присъстват на различни събития. ❤️ Размер : черно, кафяво : 22 инча, червено 30 инча в естественото си изправено състояние; Прозрачни перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред.Независимо от това, какъв тон на кожата, Тя изглежда по-Реалистично и естествено.Дишаща и издръжлива дантела материал го прави по-удобно. ?Съвети : Моля, добре се грижат за перука.Лесно расчесывается, правилно съхранение, не замачивается във вода за дълго време.Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас.

Характеристики

Може и да ви хареса