• New
Регулируеми Кърпи за кучета, 2 бр., Мек Шал с образа на Париж-Айфеловата Кула за Ежедневието с Домашни Любимци, Слюнявые Престилки, Шал-Кърпи, Празничен Нашийник за К?

Регулируеми Кърпи за кучета, 2 бр., Мек Шал с образа на Париж-Айфеловата Кула за Ежедневието с Домашни Любимци, Слюнявые

BGN 0.33
Продукти
На склад

Валентин, Коледа, Великден, Деня на благодарността, Хелоуин и други случаи. Имаме различни варианти шалове-косынок с изображение по ваш избор : камуфляжные, в клетката, в цветенце, полка точки, цветни, шарени, със сърца, динозаври, фестивали и т. Патрик, Деня на Св.Регулируем размер : кърпа за кучета има размери 53,3x53,3x76,2 см / 20,9x20,9x30 инча и може да се сгъва няколко пъти, за да съответства на обиколката на врата на вашия любимец.Функция на носа шалове : Кученце кърпичка променете външния вид на вашия мил домашен любимец, носят различни котешки кърпи в различни случаи, той може да бъде по-нежна и очарователна във всеки случай, винаги различни. Валентин)Начин на почистване - ръчно пране, да не машинно пране, не избелване - Създаване на уникални шалове за домашни любимци, Изпратете ми снимка, и вие ще можете да получите уникална кърпа за своето куче.Лигавници може да се регулира, чрез създаване на различни форми по желание, триъгълен шал, яка, вратовръзка-пеперуда и т., а също така и за котки от всички породи, мъжки кучета и кучки 6.Благодаря, че си тук!Добър ден!.

Характеристики

Може и да ви хареса