• New
Led Крушки, за хладилник, Малка крушка 40 Вата, Led лампи A15, бяло 5000 К, Многофункционални Лампи за вентилатори, Малки електрически крушки, led E26, Дневна Светлина, Водоусто?

Led Крушки, за хладилник, Малка крушка 40 Вата, Led лампи A15, бяло 5000 К, Многофункционални Лампи за вентилатори, Малки

BGN 4.26
Продукти
На склад

?【Нискотемпературен крушки, за хладилник, за】 : крушки, за хладилник, за Beedfoo са подходящи за осветяване на хладилника с бяла светлина, обикновено не е синьо-бяла, led лампа не само осветява вашия хладилник или фризер, но и помага за защита на вашите очи. ?【Използван】 : Led лампа за хладилник Beedfoo-това е мини-лампа, благодарение на малък обем, особено подходяща за хладилници, фризери и нощни лампи. ?【Энергосберегающая крушка】 : Лампа за хладилник Beedfoo 120 V 40 W изработени от специална led нишки, консумира само 5 Вата енергия, като същевременно осигурява мощност на лампи с нажежаема жичка, което е равно на 40 Вата. Обикновена лампа работи само на около 1,5 часа, нашата лампа за хладилника работи около 10 часа, което дава икономия на електроенергия. ?【Високо качество】 : Крушка за хладилник Beedfoo 40 Вата никога не е шумна и не трепти, отговаря на изискванията за охлаждане на led чип.Това означава, че той ще продължи дълго време, не ви е нужно често да го замени. ?【За Beedfoo】 : Beedfoo се стреми да се съсредоточи върху клиента, отговарящи на търсенето на клиентите за осветление, постоянно подобряване на качеството на продуктите и удобството на вашия дом.

Характеристики

Може и да ви хареса