• New
WellieSTR (Комплект от 4 Теми за тепане Вълна игли със собствените си ръце с инструменти за тепане игли, Удобен за начинаещи, Брошка във формата на Котка от Филц, за домаш?

WellieSTR (Комплект от 4 Теми за тепане Вълна игли със собствените си ръце с инструменти за тепане игли, Удобен за начинаещи,

BGN 1.00
Продукти
На склад

Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (тя е на китайски език, но има една картина, за да се покаже). Комплекти от вълна, филц "Стара Pocket Котка" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц.Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. Брой : 4 набор от вълна, филц "Сладък малък джобен кити".Комплекти : за вълна, ровинг и аксесоари, инструкции (на китайски език, но има една картина, за да се покаже) Комплекти от вълна, филц "Сладък джобен кити", за забавление със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами Брой : 4 набор от вълна, филц "Сладък малък джобен кити".

Характеристики

Може и да ви хареса