• New
Апертура 5x3 фута Спрей боя честит Рожден Ден на Фона на Цветно Неоново Сияние Живопис Графити Ретро Диско, Хип Поп Снимка Тапети Фотобудка Студиен Банер Украса на П?

Апертура 5x3 фута Спрей боя честит Рожден Ден на Фона на Цветно Неоново Сияние Живопис Графити Ретро Диско, Хип Поп Снимка

BGN 4.79
Продукти
На склад

Фон, отпечатани на цифров компютър. На 【Удобство за съхранение И носене】 Той ще ви бъде изпратен в сгънат вид, така че могат да се образуват бръчки, за да ги премахнете, моля, прогладьте задната повърхност на локално парно гладене на ниска температура, но не и сухо гладене. На【OCCASION】 Може да се използва като тапет, завеса за фон за фото студио, всички празнични мероприятия, аксесоари за дома или видеоклипове и т.Всички наши стоки са с високо качество!Ние гарантираме качествено обслужване, както и рентабилността.3 за Да избегнете пикселизация, моля, спазвайте определена дистанция по време на снимане. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити.Нашият екип от опитни купувачи на модни облекла се състои от най-добрите и най-талантливите, млади или опитни независими дизайнери. На【Материал】 Професионална кърпа за фотография (винил) без джобове, високо качество, ярки цветове и много прозрачен, лек, тънък, удобен за переноске, здрава. 5 Digital фон ярки цветове, модели богата и разнообразна, че е реалистична картина.

Характеристики

Може и да ви хареса